Millorar el cursor a les noves X 4.3.

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

La nova versió del sevidor gràfic més popular del món UNIX permet la possibilitat d'icones personalitzables, amb una gran varietat de tipus disponibles a la xarxa amb efectes tals com ombres o animacions.
A Bulma trobem un article de com posar-ho a punt a Debian.
Per aquells que siguin usuaris del tot just nou Mandrake 9.1, pot descarregar-se un nou paquet per a aquest propòsit anomenat cursor_themes.
Cal tenir instal·lat el paquet XDialog, que es troba als contribs que són fàcilment afegits via URPMI p.ex d'aquesta manera:

urpmi.addmedia contrib_ftp.rediris.es_i586_9.1 ftp://ftp.rediris.es/pub/linux/distributions/mandrake/iso/../9.1/contrib/RPMS/ with ../../i586/Mandrake/base/hdlist2.cz

Un cop instal·lat tot correctament, hom pot escriure choose_cursor des d'un terminal o anant als menus de Mandrake i triar el seu cursor preferit, sense necessitat de permisos de superusuari. S'haurà de començar una nova sessió d'escriptori perquè a tot aquest poguem gaudir dels nous cursors.

pos no me'n surto

potser és que jo sóc molt nou amb tot aquest món de linux i tal ... però m'he mirat aquest link pq vaig amb wmaker i si pugués ser m'agradaria canviar el cursor, que és una mica lleig el del wmaker, per no dir una altre cosa, però no me'n surto, que he de fer ?
apt-get install quin paket és ?
si està optimitzat per debian, suposo que deu anar així no tot aquest tema dels cursors per instalar-ho ?
i despres per configurar-ho com ho he de fer ? dpkg-reconfigure
algú tindria la bona voluntat d'explicar com es fa això ?

potser morirem en l'intent ... però com a mínim morirem essent lliures!!!

Títol incorrecte

Si es llegeix la pàgina man de X es veurà amb claritat que es tracta d'un sistema, no de vàrios, i que hi han cinc modes de referir-s'hi. Més info a "man X".

--

Enjoy your GNU/Linux!